Jó hangulat, nagy küzdelmek – Diákolimpiai elődöntő Orosházán

Január 27-én városunk adott otthont a 2018. évi grundbirkózó diákolimpia országos elődöntőjének, ahol 15 csapat küzdött meg a továbbjutásért. 

A Magyar Diáksport Szövetség, az Orosházi Polgármesteri Hivatal és az Orosházi Spartacus Birkózó Klub szervezésében lezajlott megmérettetés célja az országos diákolimpiai döntőbe jutás kiharcolása volt. A dél-alföldi régió versenyén Dávid Zoltán polgármester megnyitó, köszöntő szavai után két korcsoportban, fiú és leány csapatok részvételével, hét súlycsoportban zajlottak a küzdelmek.

A Spartacus szerkesztőségünkhöz eljuttatott összefoglalójából megtudtuk, hogy a megjelent 15 csapat rendezett versenykörülmények közt harcolt a továbbjutást jelentő helyekért. Az országos döntőbe a református iskola II. korcsoportos fiú csapata – felkészítők Ekéné Nagy Edit testnevelő tanár és Zsura János, a Spartacus vezetőedzője -, míg az Eötvös iskola I. és II. korcsoportos fiú csapata – felkészítő Szénási Viktor testnevelő, birkózó szakedző – jutottak.

A jó hangulatú versenyen nagy küzdelmek zajlottak, a továbbjutott csapatoknak a döntőt február 24-25-én rendezik Miskolcon.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás