- hirdetés -

Karácsonyi produkció az Orosházi Vörösmarty Mihály Általános Iskola VM Diákszínpad Társulatának előadásában.

A Művészétek  Házában, vagy más néven az orosházi Zsinagógában, december 22-én délelőtt 9 és 10 órai kezdettel a Vörösmarty Mihály Általános Iskola ünnepi műsorát láthatják az érdeklődők.
Sok éves hagyomány már az iskolában, hogy a téli szünet előtti napon a VM Diákszínpad karácsonyi előadással kedveskedik pedagógusainak, diáktársainak. Az idei évben a Társulat egy igen újszerű darabot állít színpadra, melynek megálmodója, egyben rendezője Kovács Gabriella tanárnő. Pontosan 33 színészpalánta, tehetséges gyermek csaknem tizenöt hosszú próbán túl jár már, ám a lelkesedés töretlen.

A tanárnő a darab történetéről egyelőre igen keveset árult el, hiszen elmondása szerint, ahogyan az ajándék is meglepetés a karácsonyfa alatt, úgy a színpadi játékuk mondanivalója, üzenete is ugyanilyen. Annyit elárult, egy Angyalról szól, aki leszáll a földre, szerető családba érkezik, lassacskán megismeri az élet boldog pillanatait, ugyanakkor árnyoldalait is. A történet lényegét természetesen a béke, a mosoly, a nevetés, ölelés, és az ünnep zárja majd.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.