- hirdetés -

A város mostanra egyértelműen karácsonyi lázban ég, az üzletek is díszbe öltöztek. A karácsonyfa árusok napok óta kínálják portékájukat. Éppen ezért a héten arra voltunk kíváncsiak, az orosháziak beszerezték-e már karácsonyfájukat, illetve milyen díszek kerülnek majd a zöld ágakra.

Zsingor Erzsébet

– Még nem vettem meg a karácsonyfát, nem is nagyon volt időm rá, mivel dolgozom.  Jövő hétre tervezem a beszerzését, körülbelül másfél métereset. A régebben vásárolt karácsonyi díszeim lesznek rajta, a hagyományos piros-arany színösszeállításban.

Landler Alexandra

– Eddig műfenyőnk volt minden évben, most lesz először igazi. Nem néztem még szét, hol mennyiért lehet kapni, de egy kisebb méretűt szeretnék venni. Szeretem a változatosságot, követem a trendeket, így idén pink színű díszekkel fogom feldíszíteni a karácsonyfát.

Kabódi Magdolna

– Nem fogok karácsonyfát venni idén, mert műfenyőnk van. Praktikusabb, mert nem hullik a tűlevele. Az évek alatt összegyűjtött, mindenféle színű és formájú díszek kerülnek majd a fára, és szaloncukrokat is szoktam rá aggatni.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.