- hirdetés -

Novemberben is sok család választotta Gyopárosfürdőt, köszönhető a strand új programjának a Családi Csobbanásnak.

A strand egyet jelent a nyárral, de Gyopárosfürdőn az őszi időszakban is igyekeznek a vendégek kedvében járni. Novemberi programsorozatukban a családokat célozták meg. A Családi Csobbanás részeként a kilátogatók animátori szolgáltatásokkal, a gyerekek játszóházzal és kreatív foglalkozással egészíthették ki a pancsolást.

Az animátori programok most is népszerűek voltak (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

– Ugyan még a bevezetési időszakban vagyunk, de már nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk, eddig több száz család látogatta meg fürdőnket. Példaként felhoznék egy esetet. Egy család másik strandra készült, de amikor meglátták hirdetésünket úgy döntöttek minket választanak és elmondásuk szerint nem bánták meg – mondta Kiss László, a Jövő Építők TDM elnöke.

Az elnöktől megtudtuk, hogy a tematikus napon az animátori szolgáltatás volt – a nyári csúcsidőszakhoz hasonlóan – a legnépszerűbb, de az ingyenes játékkuckó felújítása is jó döntésnek bizonyult.

Nagy sikere volt az őszi programsorozatnak (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

– Három napra érkeztünk Orosházára unokatestvérekkel, nagyszülőkkel közösen. Nem konkrétan a Családi Csobbanásra jöttünk, de nagyon megörültünk a programoknak. A gyerekeknek nagyon tetszettek a kézműves foglalkozások – fogalmazott az OrosCafénak az egyik vendég, Faragóné Adrienn

Kiss László elmondta, hogy jövőre februárban, márciusban, októberben és novemberben is terveznek ehhez hasonló tematikus hétvégéket. Felhasználva a mostani tapasztalatokat, mellyel előrevihetik a fürdő látogatottságát.

A programsorozat még nem ért véget, hiszen november utolsó szombatján is várják a kikapcsolódni vágyó családokat.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.