- hirdetés -

Biztató jövőképet mutatnak Gyopárosfürdő és a szálláshelyek nyári statisztikai mutatói. A város a jövőben tovább fejlesztene, hogy még többen vehessék igénybe a kempingeket.

Mindkét kemping kiemelkedő szezont zárt májustól szeptemberig. Összesen mintegy 2852 vendég választotta, mely 86 százalékkal magasabb szám az előző évhez képest. A kempingező vendégek 8756 vendégéjszakát töltöttek el, mely 84 százalékos növekedés 2016-hoz képest. Az alpolgármester ezzel kapcsolatban elmondta, hogy hosszú évek munkája beérni látszik.
– Örülünk, hogy egyre többen választják Orosházát és kempingjeinket. Ezért is fontos fejleszteni ezeket a szálláshelyeket, hogy a jövőben még többen élvezhessék Gyopárosfürdő és a város értékeit – fogalmazott Bojtor István.

Egyre többen választják kikapcsolódásul az orosházi kempingeket

Az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója szerint a sikeres szezonhoz hozzájárult, hogy új rendezvényeket is sikerült megvalósítaniuk.
– Ilyen volt egy több ezer főt számláló egyhetes spirituális tábor, melynek városunk fog otthont adni további három éven keresztül. Az elégedett szervezők hosszú távú együttműködésben gondolkoznak, melyen belül a fürdő és a kempingek szolgáltatásai párhuzamosan tudnak fejlődni – vázolta terveket Benkő Ferenc. Hozzátette, hogy visszatérő vendégeik a Karaván Kemping Klub, akik nagyobb létszámmal évente többször látogatnak Orosházára, továbbá egy hajómodellező világverseny résztvevői is itt szálltak meg.

Az éves marketingkampány egy kisebb része volt 2017 tavaszától a kempingek reklámozása – ezt már Kiss László, a Jövő Építők TDM elnöke ismertette az OrosCaféval.
–Az interneten saját megjelenési felületet hoztunk létre, mellyel a kempingezőket céloztuk meg belföldön, a közösségi oldalakon, webes kampányainkban és hírlevelekben egyaránt– mondta Kiss László.

Spirituális táboroknak is helyet adott Gyopárosfürdő

Az elnöktől megtudtuk, hogy az orosházi kempingek mindegyike pénztárcabarát, továbbá természet közeli élményt nyújt az idelátogatók számára. A Gyopárosfürdő Park Kemping színvonalas szolgáltatásait a sátorozást kedvelő, valamint lakókocsival érkező vendégek vehetik igénybe mintegy 200-an. A gyopárosi tó nyugati oldalán lévő parkerdőben négy összkomfortos faház és egy félkomfortos faház és három komfort nélküli téglaházban nyolc négyágyas szoba összesen 56 főnek nyújt gondtalan kikapcsolódást.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.