- hirdetés -

Jövő héttől ismét pattog a kézilabda a csarnokban. Kinek rövid, kinek hosszú szünet után ismét elkezdik a munkát az orosházi női csapat játékosai. Erre a bajnokságra vérmesebbek a célok, de a megkezdett út jó, tovább kell menni rajta.

Elkészült a Magyar Kézilabda Szövetségben a 2017-18-as bajnokság sorsolása. Az Oxxo Energy Orosházi NKC kézilabdásai szeptemberi első mérkőzésüket hazai pályán játsszák a tavalyi harmadik helyezett Göd ellen, majd Egerbe utaznak Papp László tanítványai, harmadik mérkőzésükre pedig a Kispest együttese érkezik Orosházára.

Rögtön a mély vízbe dobják tehát a lányokat. Jövő kedden el is kezdi a csapat a felkészülést, hogy a kezdésre már összeálljon a gárda játéka. A nyáron kissé átalakult keret keddtől megkezdi az edzéseket. – Ráhangolódással felmérésekkel kezdjük, majd az összecsiszolódás jegyében a szokásos ötnapos szeghalmi edzőtáborozás következik- mondja Papp László vezetőedző.

Városunk női együttese a kitűnő tavalyi negyedik hely után idén a dobogót célozta meg. Sok az elvégzendő munka. Az első edzésektől teljes összpontosítás szükséges.

A női csapat felkészüléséről, az edzőmérkőzésekről természetesen beszámolunk és hamarosan elindul az újonnan érkezőket bemutató sorozatunk is, azután pedig várjuk a szeptemberi rajtot.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.