- hirdetés -

Az összetartozás erősítése, valamint a segítők, támogatók iránti hála kifejezésének jegyében telt június 6-án a Vadvirág Esély Klub családi napja.

Már a kapuban apró figyelmességgel várták az érkezőket a klub munkatársai, egy-egy idézettel ellátott papírtekercseket rejtő üvegkehelyből lehetett húzni egyet. A feldíszített intézmény is látványos volt, ami szintén a vadvirágosok keze munkáját dicsérte.

A családi nap legfontosabb üzenete, hogy az intézmény bemutathassa a hozzátartozóknak azokat a segítőket, akik az utóbbi időben csatlakoztak hozzájuk és szakmaiságukkal segítik, támogatják munkájukat.

Közös éneklés is színesítette a műsort (Fotó: Rosta Tibor)
Közös éneklés is színesítette a műsort (Fotó: Rosta Tibor)

A műsort is az összefogás jellemezte. Az evangélikus Hajnal utcai óvoda nagycsoportosai néptánc-egyveleget adtak elő. Gruber Noémi idegennyelvi fejlesztő, több mint két éve tanítja a vadvirágosokat az angol nyelvre, az eddig elért eredményeket mutatták be közösen. Dr. Lala bohóc, azaz Balogh László féléve heti rendszerességgel jár le Budapestről a klubba művészetterápiát tartani. Az általa betanított produkciót adták elő a vadvirágosok, amivel egyébként az Aranymasni találkozón harmadik helyezést értek el.

Mindemellett jóga-, zeneterápia bemutató és zumba is színesítette a programot. Az ebéd elfogyasztása után a vadvirágosok közös énekléssel szórakoztatták a megjelenteket, majd a rendezvény tombolahúzással zárult.

A különböző programok mellett többek között masszőr, jósnő, játszóház, korongozás, energia és lélekgyógyítás, egészségügyi szűrővizsgálatok is várták a résztvevőket.  Ám a vendégek a rendezvény végén nemcsak feltöltődve távoztak, hanem apró ajándékot is kaptak, méghozzá újságpapírból készült ceruzatartót, amit a vadvirágosok gondozóikkal közösen készítettek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.