- hirdetés -

Újabb Gyémánt-díjjal gazdagodott a Jövő Építők TDM Közhasznú Egyesülete, ezúttal az általuk működtetett Gyopárosfürdő terápiás honlapjának járt a rangos elismerés.

A pályázatot immáron harmadik alkalommal hirdette meg a a Magyar Marketing Szövetség. A Jövő Építők TDM eddig minden évben kiérdemelte a rangos díjat. Két évvel ezelőtt a fürdő weboldala, tavaly novemberben pedig a fürdő Facebook-oldalának járt a megtisztelő elismerés. Három év alatt 1300-ról 50 ezer fölé nőtt az oldal rajongóinak száma.

Idén 26 város 76 pályzata indult kilenc kategóriában, ebből összesen 25 díjazott lett. Az Országos Városmarketing Díj átadóünnepségét a fővárosban, a Telekom Székházban rendezték május 30-án. A Jövő Építők TDM a Külső kommunikációs megoldások tartalom kategóriában nevezte az általuk működtetett terápiás oldalt.

– Ez egy gyógyszolgáltatásokat tartalmazó komplex honlap, amelyet az Adana Online Kft.-vel közösen valósítottunk meg – tudtuk meg Kiss Lászlótól az egyesület elnökétől, hozzátette, hogy a fürdőben május 20-án hivatalosan is megkezdődött a szezon, hiszen a parkfürdő ezen a napon nyitott, melyhez a kísérő szolgáltások is csatlakoztak. Ezen alkalomból a 2016-os évet összefoglalván egy imázsvideót is készített, melyet 3 országban promótálnak, ezzel is felhívva Gyopárosfürdőre a figyelmet.

 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.