- hirdetés -

Az orosházi születésű sportoló jelenleg a MOL-Pick Szeged csapatát erősíti, az idei szezonban is húzóembernek bizonyult a 27 éves jobbátlövő. Nem véletlen tehát, hogy szavazhatunk rá a Bajnokok Ligája (BL) álomcsapatában.

A friss magyar bajnoki ezüstérmes Balogh kiváló szezont futott, hiszen rendre csapata egyik legjobbja volt. Korábban klubrekordjáról is beszámoltunk, a BL-ben ő lett a legeredményesebb szegedi játékos.

A legrangosabb nemzetközi sorozat idei góllövőlistáján jelenleg négyes holtversenyben a második helyen áll – olyan világsztárok társaságában, mint az olimpiai bajnok Mikkel Hansen vagy a Veszprém rutinos gólvágója Momir Ilic – 88 találattal.

Balogh Zsolt ebben a BL-idényben 88 gólig jutott (Fotó: Sólya Eliza/hetmeteres.com)
Balogh Zsolt ebben a BL-idényben 88 gólig jutott (Fotó: Sólya Eliza/hetmeteres.com)

Balogh kiváló egyéni teljesítményét az Európai Kézilabda-szövetségnél is észrevették, ezért jelölték a mostani BL-szezon legjobb jobbátlövői közé. Az már csak rajtunk, szavazókon múlik, hogy a magyar válogatott kézilabdázó bekerüljön a szezon álomhetesébe. Itt adhatjátok le a voksotokat Zsoltira, aki korábban elmondta nekünk, mi áll a jó teljesítményének hátterében.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.