- hirdetés -

Ugrálóvár, kézműves foglalkozás, masszőr és jósnő – csak néhány a programok közül, melyekkel az Egységes Szociális Központ dolgozóit és családtagjaikat várták az első alkalommal rendezett családi- és gyermeknapon.

Első alkalommal, de hagyományteremtő szándékkal rendezett családi- és gyermek napot május 21-én tartották az Egységes Szociális Központ (ESZK) Teréz utcai székhelyén. Az intézmény dolgozói és családtagjai számos program közül választhattak. A gyermekeket arc-és csillámfestés várta, készültek a szebbnél szebb hajfonatok, a kézműves foglalkozás is sok gyermeket vonzott, de még többeket az ugrálóvár. Közben a Tücsök zenekar szórakoztatott zenés, játékos produkciójukkal.

Természetesen a felnőttek sem maradtak program nélkül, őket masszőr és jósnő várta. Mindemellett főzőversenyt és vidám vetélkedőt is szerveztek. Ez utóbbi megmérettetések első három helyezettjét kisebb ajándékkal, oklevéllel, a többi csapatot pedig emléklappal jutalmazták.

Nagyszerű hangulatban telt az első alkalommal tartott családi- és gyermeknap (Fotó: ESZK)
Nagyszerű hangulatban telt az első alkalommal tartott családi- és gyermeknap (Fotó: ESZK)

– Örülök, hogy ilyen sokan eljöttek rendezvényünkre, és a kitűnő hangulat is igazolta, hogy szükség van ilyen jellegű kezdeményezésre. Az Egységes Szociális Központ számára elengedhetetlenül fontos, hogy az intézmény munkatársai kikapcsolódhassanak, feltöltődhessenek és minél több, értékes időt töltsenek el családtagjaikkal és egymással  emelte ki Bogárné Kiss Ildikó, az Egységes Szociális Központ vezetője.

A Családi- és Gyermeknap nem valósulhatott volna meg a támogatók önzetlen segítsége nélkül: Atalante Kft. Orosháza, Gastrosa Trade Kft., Nagycsaládosok Orosházi Egyesülete, Patyi Gábor, Medgyesi Gergely, Kiss Imréné, Lipták Zoltánné, Petőfi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.