- hirdetés -

A jelenleg Pusztaföldváron háziorvosként praktizáló, korábban az Orosházi Kórházban dolgozó dr. Fodor Zsuzsanna bejutott a legjobbak közé Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázaton. Május 28-ig szavazhatunk rá!

Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázatot hetedik alkalommal írta ki az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat. A pályázat első fordulója, az ajánlások, jelölések beküldése május 10-én éjfélkor lezárult.

Az év praxisa-díjra több mint 350 ajánlás érkezett, melyek között, mint korábban megírtuk, ott van dr. Fodor Zsuzsanna jelölése is, aki húsz évig dolgozott az Orosházi Kórház neurológiai osztályán, majd öt évet töltött a kórház sürgősségi osztályán, 2014-ben kezdett el háziorvosként praktizálni Pusztaföldváron.

Neurológiai és sürgősségi tapasztalattal választotta a háziorvoslást (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Május 28-ig szavazhatunk dr. Fodor Zsuzsannára, aki Pusztaföldváron háziorvos (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A zsűri tagjai május 15-ig döntötték el, melyik 10 hazai és 10 határon túli praxis folytathatja a nemes versengést. A végleges sorrendet az olvasók szavazata dönti el, mely május 16-án indult és május 28-án éjfélkor ér véget.

Dr. Fodor Zsuzsanna korábban azt nyilatkozta, meglepte és egyben meghatotta a jelölés. – Jó érzés, hogy az emberek érdemesnek tartanak a címre. Azt gondolom ez olyan, mint egy Oscar-jelölés. Nem biztos, hogy megkapom, de egy visszaigazolás arról, jól végzem a munkámat – mondta.

Dr. Fodor Zsuzsannára szavazatunkat itt adhatjuk le.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.