- hirdetés -

Átadtuk az elismerést az Év emberének, aki azt mondja, nem szeret a középpontban lenni, de az a pozitív visszajelzés, amit a szavazás nyújtott számára, lökést ad sokáig. Ezúttal is az olvasókra bíztuk a döntést, ki kapja a díjat. A mérleg: több mint 5800 like és 1140 megosztás. Köszönjük!

Tompáné Barabás Edit, a Vörösmarty iskola tanítója több mint 30 éve van a pályán, 2016-ban a Hét embere volt, egyike azoknak, akikre vártuk az olvasók szavazatát az Év embere kezdeményezésünk keretében. 45 remek emberre lehetett voksolni, olyanokra, akik a városban, a városért, az itt élőkért tevékenykednek.

Január 16-án indult a szavazás, 25-én, délben pedig zártuk is, a végeredmény: Tompáné Barabás Edit kapta a legtöbb voksot, így ő az Év embere 2016-ban Orosházán. Második helyen dr. Janowszky Sándor végzett, harmadikként pedig Karasz Attila.

Csütörtökön, a Vörösmarty iskolában kerestük fel az Év emberét, hogy átadjuk részére a szerkesztőségünk által alapított díjat, a vele járó oklevelet, ajándékainkat. Osztályához érkeztünk, a gyerekek tapssal és nagy szeretettel, ölelésekkel fogadták. Korábbi interjújában az Oroscafénak azt mondta, a jó tanító elsősorban hiteles – ezt érezhettük a tanteremben, ahol könnyes szemmel mesélt nekünk arról, mit jelent számára ez az elismerés.

Lajti Tímea ügyvezető-főszerkesztő (b) átadja a díjat Tompáné Barabás Editnek (Fotó: Rajki Judit)
Lajti Tímea ügyvezető-főszerkesztő (b) átadja a díjat Tompáné Barabás Editnek (Fotó: Rajki Judit)

– A szavazás indulásának estéjén láttam, hogy jelölt vagyok, a férjem osztotta meg. Nem számítottam rá, nem igazán szeretek a középpontban lenni. Mindenesetre nagyon jól esett, köszönöm családomnak, a volt, jelenlegi, leendő tanítványaimnak, és annak a rengeteg szülőnek, akiktől nagyon sok szép üzenetet kaptam. Azóta mosolygok belül, és hatalmas lökést adott ez az elismerés – mondta el a Vörösmarty iskola tanítója.

Az Év embere az elismerését Lajti Tímea ügyvezető-főszerkesztőtől vehette át, aki kiemelte, köszönettel tartozunk olvasóinknak, a lájkok, megosztások és személyes vélemények is mutatják, egy példaértékű összefogásról és elismerésről szól kezdeményezésünk.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.