- hirdetés -

Megkérdeztük az orosházi sportvezetők, edzők, sportolók egy csoportját, vajon tettek-e fogadalmat az új évre. Csokorba szedtük a válaszokat.

Károlyi Csilla, az Eötvös DPSE búvárúszója: Eddig nem tettem fogadalmat, de most elhatároztam, hogy a 2017-es évben a negyedik Világjátékokon való minél jobb szereplésem érdekében még keményebben, elszántabban és céltudatosabban fogok edzeni és dolgozni.

Silye Erik, a Soroksár NB II-es orosházi származású labdarúgója: Egyetlen kívánságom volt a jövő évre újévkor: a sérülések kerüljenek el, és a fogadalmam pedig, hogy mindig 100%-ot fogok beleadni az edzésekbe és a meccsekbe, hiszen csak így tudok tovább fejlődni.

170101_motivacio_sport_01

Szabó Ágnes, a Toldi SE erőemelője: Nem tettem, nem is szoktam. Nem attól kell megvalósítani a céljainkat, mert év végén tettünk egy fogadalmat, hanem azért, mert be akarjuk magunknak bizonyítani, hogy képesek vagyunk rá. Ha van célunk, akkor mindent megteszünk annak érdekében, nem kell, hogy év vége legyen.

Bogdánffy Csaba, az Orosházi ASE ügyvezetője: Mindig a gyors, szakszerű és lényegre törő problémamegoldásokra törekszem, nehezen viselem a hezitálást, a körülményeskedést, ezért sokszor türelmetlen vagyok a környezetemmel szemben, talán még nem késő, hogy ez utóbbin változtassak. Kívánság: szeretném mindig boldog, kiegyensúlyozott embernek látni az öt unokámat. BUÉK!

Selmeczi Edit, az OÚE úszóedzője: Nem szoktam újévi fogadalmat tenni. Az idei évben nagyon sok jó történt velem. Hálás vagyok a Jóistennek, hogy gondja van rám. Boldog új évet!

170101_motivacio_sport_02

Varsandán Áron, a Békési FKC kézilabdázója: Fogadalmakat nem szoktam tenni, mert úgy gondolom, ha az ember szeretne valamit változtatni az életén, akkor arra nem az évfordulók a legalkalmasabb időpontok. Ha kérhetek valamit az új évre, akkor az lenne, hogy tanítói pályafutásom során minél többet adhassak át tanítványaimnak. Csapatomnak sikeres évet, családomnak, barátaimnak és nem utolsó sorban mindenkinek boldog, örömökben gazdag évet kívánok!

Szél Anna, az Orosházi Spartacus Birkózó Klub birkózója: Jövőre két érmet szeretnék, egy aranyat az Európa-bajnokságról és egy bronzot a világbajnokságról. BUÉK!

150223_sport_testedzes_sulyzo

Zvolenszki Attila, az Amazonok női labdarúgó csapatának edzője: Konkrét újévi fogadalmat nem szoktam tenni, inkább a bajnokság előtt reális terveket kitűzni. A szezon előtt az én elvárásom a dobogós helyezés volt, ellentétben a lányokkal, akik fogadkoztak, hogy szeretnének végre bajnoki címet nyerni az utóbbi két ezüst mellé. Nekem talán ez lenne a kívánságom, hogy a lányok vágya teljesüljön.

Zsiga Zsolt, az O.K.K.SZ.K.E. elnöke: Szeretném, ha 2017-ben mindenki egészségesen, idejének nagy részét sporttal tölthesse! Boldog új évet mindenkinek!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.