- hirdetés -

Ünnepi műsorral köszöntötték szerdán a Teréz utcai Platán Idősek Otthonának lakóit az idősek napja alkalmából.

Minden évben az idősek napja alkalmából az Egységes Szociális Központhoz (ESZK) tartozó idősek klubjaiban, illetve idős otthonokban köszöntik a tagokat, lakókat. A Platán Idősek Otthonában e ünnepi alkalmat október 5-én tartották. Dávid Zoltán polgármester, a testületi ülés miatt nem tudott jelen lenni az ünnepségen, de köszöntő szavait tolmácsolták a megjelenteknek. Bogárné Kiss Ildikó, ESZK vezető beszédében kiemelte, az idős emberek gazdag élettapasztalattal rendelkeznek, amiből csak tanulhatunk.

A Székács evangélikus óvodások műsora némely idős ember szemébe könnyet csalt (Fotó: Rosta Tibor)
A Székács evangélikus óvodások műsora némely idős ember szemébe könnyet csalt (Fotó: Rosta Tibor)

– Önök teremtették a jelent, mely egy új generáció jövőjének alapja is. Fontos számunkra, hogy ne csak ezen a napon, hanem az év minden napján figyeljünk az idős emberekre, örömteli, nyugodt éveket biztosítsunk a számukra. Köszönjük, amit értünk, gyerekeinkért tettek – emelte ki az intézményvezető.

Majd ünnepi műsor következett, melynek során az óvodásoktól, az intézmény dolgozóin át a középiskolásokig műsoraikkal köszöntöttek, hogy még örömtelibbé tegyék az idős emberek számára ezt az ünnepi napot.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.