- hirdetés -

Néhány hete a foci Eb kapcsán szurkoltunk közösen a magyar válogatottnak, most az SOS gyerekeknek segíthet az összefogás. Az a bizonyos mackó most is főszerepben…

Az SOS Gyermekfalvak a magyar foci legjobb kapusának és a legnépszerűbb futballbírók egyikének dedikált tárgyait kínálta fel támogatóinak. Egy Király Gábor által aláírt szürke mackónadrágot és Kassai Viktor játékvezető, az SOS jótékonysági nagykövetének táskáját kínálta fel az alapítvány támogatóinak.

További részletért klikk ide.

Ma 23 ezer gyerek nem élhet a szüleivel elhanyagolás, bántalmazás, szegénység vagy a szülők betegsége, halála miatt. Az SOS Gyermekfalvak 400 gyereknek ad családot nevelőszülő hálózatán keresztül Kőszegen, Kecskeméten és Orosházán. Az SOS jellegzetessége, hogy a gyerekek testvéreikkel együtt maradva, családként nőhetnek fel.

A gyerekek pszichológusi segítséget kapnak a hozott traumák feldolgozásához, fejlesztőprogramokban vesznek részt, az alapítvány táborokat és kulturális programokat szervez számukra, hogy behozhassák a hátrányaikat.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.