- hirdetés -

Szeptember 11-én kezdi a bajnokságot NB I-es férfi kézilabdacsapatunk, méghozzá itthon. A felkészülés hétfőn indul, edzőtáborba utazik a Jordovic legénység.

A Magyar Kézilabda Szövetségben kisorsolták a férfi kézilabda NB I 2016-17. évi programját – írja az OFKSE honlapján. Eszerint a 14 csapatos pontvadászat első fordulójának játéknapja szeptember 11-e lesz, míg az utolsó, 26. fordulót 2017. május 24-én tartják.

A Vladan Jordovic vezette gárda hazai közönség előtt indítja a bajnokságot, méghozzá a Csurgó ellen, első idegenbeli találkozójuk szeptember 18-án lesz a Balatonfüredi KSE otthonában.

Orosháza a Csurgó együttese ellen, hazai környezetben kezdi a pontvadászatot
A zöld-sárga Orosháza a Csurgó együttese ellen, hazai környezetben kezdi a pontvadászatot

A csapatok egyébként a szezon során egy-egy alkalommal megmérkőznek a magyar férfi junior válogatottal is, a részletes menetrendért – melynek végleges játéknapjairól és a pontos kezdési időpontokról még egyeztetnek a klubok – kattintsatok ide, a klub honlapjára.

Az Orosházi FKSE-LINAMAR NB I-es felnőtt együttese július 18-án ötnapos edzőtáborral indítja a felkészülést Mátraházán. A klub tájékoztatása szerint a táborban futás, kondicionáló edzések és termi foglalkozások várnak a játékosokra Vladan Jordovic vezetőedző és Nenad Njaradi erőnléti edző vezetésével.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.