- hirdetés -

Utánpótlás-történetének legnagyobb sikerét érte el az Eötvös DPSE Farkas Dávid révén.

Nyírbátorban rendezték meg az Országos Ranglista Újonc Húszak Bajnokságát. Ez a verseny a magyar versenyrendszer egyik legrangosabb utánpótláskorúak számára kiírt esemény, rendkívüli erőnlétet és koncentrációt igényel – tudtuk meg Schneider György edzőtől.

Az egyesületet Farkas Dávid képviselte, remek játékkal és jó koncentrációval az értékes 7. helyen végzett. A verseny előselejtezővel kezdődött, itt kialakult a felsőház (1-10.) és az alsóház (11-20.).

– Dávid az ötfős csoport ádáz küzdelmeiből a második helyen jutott a kiemelt „A” csoportba. A folytatásban minden mérkőzés kiélezett mérkőzéseket hozott. A jövőt tekintve biztató, hogy Dávid a dobogós helyezést elértek ellen is kiválóan helytállt – értékelte tanítványa teljesítményét edzője.

Hír még az egyesület háza tájáról, hogy továbbra is várják a nyári szünetben az asztaliteniszt kedvelő 7-11 éves korú fiúk jelentkezését a Fürdő u. 5 szám alatti edzőterembe. A gyerekek heti 3×2 órában ismerkedhetnek az asztalitenisz sportág alapjaival. Edzési napok: kedd, szerda, csütörtök 18 -20 óra között. A részvétel ingyenes. Jelentkezni Schneider Györgynél lehet személyesen vagy a 30/ 2348634 telefonszámon.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.