- hirdetés -

Az idei év első versenyén az Orosházi Spartacus Birkózó Klub három versenyzője lépett szőnyegre Budapesten. Kránitz Adrián  2. helyen végzett.

Az elmúlt héten számoltunk be arról, hogy az Orosházi Spartacus Birkózó Klub elkezdte a felkészülést az idei év versenyeire. A szakosztály három versenyzője képviselte a klubot a fővárosban a felnőtt szabadfogású rangsorversenyen.

A singapuri ifjúsági olimpia 6. helyezett versenyzője, Kránitz Adrián a 65 kg-osok versenyében küzdött ellenfeleivel. Kránitz kihasználva kedvező sorsolását, no meg rendkívüli tehetségét, a döntőig verekedte magát, ahol válogatott társától szenvedett vereséget, így 2. helyen végzett.

Sepeczán János a 70 kg-osok versenyében első mérkőzését magabiztosan hozta, majd következő meccsén  csepeli riválisa ellen vesztett, de mivel legyőzője döntőbe jutott, a szabályok értelmében Sepeczán  éremért birkózhatott. A bronzmeccsen az orosházi  versenyző  nagy csatában  vesztett, de így is az előkelő  ötödik helyen végzett.

A 74 kg-osok között a még junior korú, de felnőttek között versenyző  Szél Balázs első mérkőzésén 6:4-es vezetésnél sérülés miatt nem tudta folytatni  a versenyt – tájékoztatta  hírpotálunkat  Hangya János edző.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.