- hirdetés -

Zenés műsorokkal és játékokkal várták a Nagyszakállút, a Táncsics csarnokban – mintegy 130 gyermeket ajándékozott meg a Mikulás.

A Táncsics gimnázium csarnokában a Guardian dolgozók és családtagjaik együtt várták a Mikulás érkezését december 6-án, délelőtt. Várakozás közben pedig nem unatkoztak a gyerekek: zenés programokon vehettek részt és különböző készségfejlesztő játékokat próbálhattak ki.

Mintegy 130 gyereknek hozott ajándékot a Mikulás Fotó: Kecskeméti Krisztina
Mintegy 130 gyereknek hozott ajándékot a Mikulás (klikk a képre) Fotók: Kecskeméti Krisztina

– Vállalatunk számára nagyon fontos, hogy megbecsüljük a munkavállalóinkat. Ez az emberi erőforrás stratégiánk és vállalati kultúránk részét egyaránt képezi. Közel 130 gyerek jelent meg a szüleivel, akik Mikulás-napi csomagokat kaptak, mivel minden gyermek nagyon jó gyermek volt nálunk – tudtuk meg Chovan Brigittától, a Guardian emberi erőforrás vezetőjétől.

A Guardian cég szokásához híven a jövőben is rengeteg, az összetartást erősítő programmal kedveskedik majd dolgozóinak. Ilyen rendezvényeik például a családi nap és a nyílt nap, ahol nem csak a dolgozókat és hozzátartozóikat, de a város lakóit is szívesen látják.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.