- hirdetés -

Nemzetközi mezőnyben versenyeztek az orosházi lányok, akik maximális kitartással dolgoznak.

Június 7-én és 8-án Aradon rendezték meg a Nemzetközi Aerogym Aerobikversenyt, melyen mintegy kétszáz fiatal két stílusban mérte össze tudását, tehetségét. Az Orosházi Kyokushin Karate Szabadidő Kör Egyesület Aerobik Szakosztálya négy csapattal, három trióval és hat egyéni versenyszámban képviseltette magát, és kiváló eredményekkel zárt.

Az érmekkel zárt orosházi csapat Aradon (fotó: egyesület)
Az érmekkel zárt orosházi csapat Aradon (fotó: egyesület)

Orosházi eredmények:
UP IV.: a Kiss Patrícia, Lukács Eszter, Balogh Nóra, Bánfi Zita összeállítású orosházi csapat a harmadik helyezést ért el.
UP III.: Szonda Bettina egyéniben 2. hely, Nagy Noémi szintén egyéniben 2. hely, míg a Szonda Bettina, Nagy Noémi, Földesi Lili alkotta trió bronzérmes lett.
UP II.: Nagy Dominika egyéniben 3. hely, Lehoczky Fanni ugyancsak egyéniben 3. hely, a Nagy Dominika, Lehoczky Fanni, Szonda Zsanett trió a 2. helyet szerezte meg, míg Kurucz Viviennel és Dér Dorottyával kiegészülve csapatban a harmadik helyen végeztek.
UP I.: Polasek Klaudia egyéni 3. hely, Sipos Dalma egyéni 3.hely, a Polasek Klaudia, Sipos Dalma, Durkó Edina alkotta csapat bronzéremmel zárt.

– Mindent összevetve hihetetlen akaraterővel és maximális kitartással dolgoznak a lányok, csak dicsérni és biztatni tudom őket – fogalmazott Zsigáné Mezei Beáta vezetőedző a megmérettetés után.

Az aradi verseny a záró akkordja volt ennek a negyedévnek. A lányok gőzerővel készülnek a végső megmérettetésre, a „nagy” döntőre melyet novemberben rendeznek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.