- hirdetés -

Tovább menetel a felnőtt férfi csapat, idegenből hoztak újabb 2 pontot.
Kalocsa – OFKSE 23 – 28 (12 – 13)
NB I/B-s férfi bajnoki kézilabda mérkőzés, Kalocsa, 250 néző
Vezette: Árokszállási, Janáki

Orosháza: Szikora – Kardos 4, KOVÁCS 4, Raffai, AMBRUS 3, Kósa 3, Balda 6. Csere: KOVÁCS, Herjeczki (kapus) BERTA 4, Dunkl 2, Varga 2, Országh, Góber.
Edző: Füzesi Ferenc

Az ellenfél legjobb dobói: Juhász 8, Dávid 4
Kiállítások: 10 perc ill. 8 perc. Hétméteresek: 5/4 ill. 4/4.
A képlet egyszerű: nyerni kell. Füzesi mester pedig sokszor elmondta már, minden egyes meccsen úgy küldi pályára fiait, hogy a végén győztesen jöjjenek le onnan.
A Kalocsa ellen sem volt sétagalopp a mérkőzés. Mindkét csapat nagy vehemenciával esett egymásnak, a 10. percig döntetlen volt az állás. Ezután az addig néhol álmosan támadó fiúk összekapták magukat, és megléptünk (25. perc 9-11). A Nyitott védelem jól muzsikált, melyben nagy szerepe volt Ambrus Dodinak, aki összefogta a falat. Az első félidő végére sovány egy gólos előny maradt nálunk.
A második félidőben aztán villámrajtot vett csapatunk, a 37. percben már 13-17 állt az eredményjelzőn. Ezt az előnyt tartottuk is, a kapuban villogott Kovács Robi, támadásban pedig a jó védelemre alapozva szórtuk a gólokat. A csapategység remek volt, ennek köszönhetően két gólnál közelebb nem tudott jönni a Kalocsa. A végére elfáradt az ellenfél, és a srácok gyorsan ötöt pakoltak közé, biztos, ami biztos alapon.
A fiúk megérdemelten győztek, így továbbra is vezetik a keleti csoport tabelláját.
Füzesi Ferenc: – Jó mérkőzés volt. Számítottunk arra, hogy nem lesz egyszerű, hiszen sokat fejlődött az ellenfél. Koncentráltunk, jól játszottunk , ennyi volt a meccsben. Mindenképpen kiemelem a csapategységet, mely megint jól muzsikált, mindenki odatette magát.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.