- hirdetés -

Íme a ’97-es kézis lánycsapat. Sikeresek. Az OrosCafé.hu annak járt utána, mi ennek a titka az edzésen túl.

Elsőként nézzük, kik alkotják a csapatot:
Kulima Alexandra, Szaszkó Szabina, Zsedényi Eszter (kapusok), Antal Dorina, Balogh Vanessza, Bene Viktória, Borbély Fruzsina, Borgulya Alexandra, Botás Katalin, Dobos Dominika, Kenyeres Barbara, Mészáros Ágnes, Nagy Mercédesz, Nagy Nóra, Sóki Bernadett, Szűcs Dalma, Zvolenszky Nóra, Zvara Bianka, Zsoldi Laura. Edző: Gyarmati Nóra.

Mi a sikeretek titka?

Kemény edzések és csapatszellem (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Kemény edzések és csapatszellem (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A csapat: Szerintünk az, hogy nagyon jó barátnők vagyunk, így a meccsen és a pályán kívül is összetartunk. Sokban segíti az is a munkánkat, hogy edzőmeccseket játszhatunk, ahol tapasztalatgyűjtésre van lehetőségünk. Az Adidas bajnokság 7. helyezésére vagyunk a legbüszkébbek, amit könnyen szereztünk meg, hiszen a megyei és régió bajnokságon is első helyezettként végeztünk.

Gyarmati Nóra, edző: Eleinte akadt vita a lányok közt, de mára már tényleg egy nagyon összetartó csapatként állnak fel a pályára. Emellett persze a kemény és következetesen felépített edzéseknek is szerepük van a sikerben. A lányok hetente 3-4 alkalommal tréningeznek együtt, ahol a bemelegítés és a kötelező gyakorlatok elvégzése után következhet a játék. Előnyük az, hogy nagy baráti társaság alakult ki az edzéseken, és hogy nagyon tudnak egymásért hajtani.

Legkiemelkedőbb eredményeik:

Gyopáros-kupa „A” csapat: első helyezett, Gyopáros-kupa „B” csapat: negyedik helyezett, Mikulás-kupa: harmadik hely, Cell-kupa: harmadik hely, Adidas utánpótlás megyei bajnokság „A” csapat: első hely, Adidas utánpótlás megyei bajnokság „B” csapat: negyedik helyezett, Adidas utánpótlás régió bajnokság: első hely, Adidas utánpótlás országos bajnokság: hetedik hely.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.