- hirdetés -

A szakadó esőben nagyot küzdöttek a lányok Pusztaföldváron.

November 8-án a 4. fordulóval folytatódott a keresztpályás női labdarúgó bajnokság. Ezúttal Pusztaföldvár csapata volt a rendezvény házigazdája. Szakadó esőben, irreális talajon nem éppen „kisasszony futballt” játszottak a csapatok.

Az Oroslány NLSE az első mérkőzésen – megismételve az októberi rákóczitelepi forgatókönyvet – a Szolnok csapatával került szembe és Losonczi Éva góljával ismét 1-1-es döntetlent ért el.

Következett a Dévaványa elleni mérkőzés, amelyen az eső mellett gólzápor született. 3-2 arányban a ványai lányok győztek. Góljainkat Losonczi Éva szerezte.

A csoportkör utolsó mérkőzésén a házigazda Pusztaföldvár ellen gigászi csatában Süli E. góljával 1-0 arányban nyert az Oroslány NLSE csapata, ezzel a csoportban a 3. helyen végzett.

A helyosztón az 5. helyért lejátszott mérkőzésen: Csökmő – Oroslány NLSE 1-0

Ezen a napon lányaink a 6. helyet szerezték meg.

Ilucán Gábor, az Oroslány NLSE elnöke: – Jól játszottunk, tisztességesen helytálltunk. Sajnos a játékvezetők nem fogadták kegyeibe a csapatot, három alkalommal is néma maradt a sípjuk büntető helyett.

Várdai Zsuzsa csapatkapitány: – Borzalmas időjárási viszonyok közepette sok helyzetet elhibázva meg kellett elégednünk a 6. hellyel.

A női keresztpályás bajnokság tavasszal folytatódik. Az összesített pontversenyben a 9 csapatos bajnokságban az Oroslányok a Lőkösházával holtversenyben a 7. helyről várják a folytatást.

A 4. forduló végeredménye:

1. Békéscsaba NLSE
2. Dévaványa
3. Wanted Békéscsaba
4. Szolnok
5. Csökmő
6. Oroslány NLSE
7. Pusztaföldvár
8. Lőkösháza

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.