- hirdetés -

Igaz csak jövő tavasszal indul a beruházás, de örömteli hogy sorra újulnak meg a város óvodái.19 millió 807 ezer forintból és saját erőből valósítja meg az önkormányzat az Ifjúság úti óvoda felújítását. A csaknem 20 milliós tételt a Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Tanács céljellegű decentralizált pályázati alapjából nyerte a város.

A beruházás összköltsége 26 millió forint, amelyből energetikai felújítás, a nyílászárók cseréje, hőszigetelés, a fűtés és az elektromos rendszer korszerűsítése valósul meg. Az összegből futja még a tetőszigetelésre, a vizesblokkok és a csoportszobák felújítására, sőt az akadálymentesítésre is.

A beruházás jelenleg közbeszereztetés alatt áll, a pályázatok beadási határideje november 16. A beérkezett ajánlatok értékelési ideje 8 nap, a legkedvezőbb ajánlatevővel az önkormányzat december elején írja alá  a szerződést. A felújítás 2010 március 31-én indul és várhatóan június 30-án fejeződik be.

Az óvoda nyár elejére készülhet el. Felújítása része az előző testület ideje alatt elkezdődött óvoda-felújítási programnak. Legutóbb a Mátyás király utcai óvodát renoválták.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.