- hirdetés -

Mintegy 220 vendég mulathatott hajnalig a Vadvirág Esély Klub Jótékonysági bálján.

Az idei már a hatodik Jótékonysági bál volt a klub életében. Szeptember 26-án, szombaton este a gimnázium tornatermében először Földesi Mónika szakmai vezető, majd Németh Béla polgármester köszöntötte a jótékonykodókat.

Táncolt minden Vadvirágos (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Táncolt minden Vadvirágos (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Az egész estés szórakozás a Gyopár Tánc Sport Klub és Bakos Bettina énekes műsorával indult, majd a „Vadvirágos” fiatalok fellépésével folytatódott.

Az Esély Klub tagjai a „Világok tánca” című produkciójukat adták elő, melyben láthattunk bajor, ír és spanyol táncot is. Elmondásuk szerint másfél hónapot készültek a produkcióra, alaposan begyakorolták, de minden fellépésük előtt, így ezen az estén is nagyon izgultak.

A fellépők, és a vacsora után kezdetét vette a mulatság, ahol az éjszaka közepén meglepetésvendégként egy hastáncos is fellépett. A rendezvényből befolyt összeget a sérült fiatalok kirándulásaira fordítják majd.

A Vadvirág Esély Klub hétköznapjairól, és korábbi fellépéseiről szól az alábbi zenés videó. Az összeállítást az Orosházi Városi Televízió stábja készítette egy külföldi pályázathoz a Rotary Club orosházi szervezete kérésére.

httpv://www.youtube.com/watch?v=pCsnU_FUhD8

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.