- hirdetés -

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, melyre még jelentkezhetnek a lányok. A versenyre már egy orosházi lány, Mezei Virág is nevezett.

A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik, ahova maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán.

A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket. A szavazók körében is indult el nyereményjáték április 29. és május 30. között. A játék részleteit ide kattintva lehet megtekinteni.

A mezőnyben egy orosházi szépséggel, a 21 éves Mezei Virággal is találkozhatunk, aki a Kodolányi János Egyetemen tanul, gazdálkodás és menedzsment szakon. Öt éve modellkedik (jelenleg az Europeface Modellügynökségnél) és már 15 évesen is vett részt szépségversenyen. A megmérettetésre elmondása szerint azért jelentkezett, mert szeretné ismét kipróbálni magát ilyen téren.

– Szeret a barátaival lenni és egy nyitott vidám személyiségnek tartja magát. 175 centiméter magas, a bika jegyében született. Kedvenc étele a töltöttkáposzta, kedvenc itala a narancslé. Szereti a Margaret Island Boldogságtól című számát, illetve az Ariana Grande – Cloud parfümöt – olvasható a leírásában.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.