- hirdetés -

Az orosházi agrárszocialista megmozdulás 133. évfordulójára emlékezik az MSZP helyi szervezete április 30-án (kedden) 19.30-kor. A megemlékezést a fáklyás felvonulás és utcabál követi.

Az MSZP helyi szervezete a tavalyi évben ötezer fő résztvevőt is meghaladó megemlékezését idén is megrendezi, az agrárszocialista megmozdulás 133. évi évfordulója tiszteletére ismét fellobban az összetartozás és szolidaritás lángja.

Az ünnepség 19 óra 30 perckor kezdődik a Dózsa György utcai volt könyvtár épülete előtt. Beszédet mond Raffai János, a Válaszd Orosházát! demokratikus ellenzéki összefogás polgármesterjelöltje és Tóth Bertalan, a Magyar Szocialista Párt frakcióvezetője. Ezután az agrárszocialista megmozdulás hősei emlékére koszorúzás következik az emlékműnél, a szervezők várják mindazokat, akik egy szál virággal lerónák tiszteletüket.

Ezt követi 20 órától a fáklyás felvonulás, a Dózsa György utca-Győri Vilmos tér ‒ Kossuth utca ‒ Könd utca útvonalon haladnak majd végig a résztvevők. Az autósokat arra kérik a szervezők, hogy az útvonalat hagyják szabadon.

A fáklyás felvonulást követően éjfélig tartó utcabál zárja a rendezvényt a piactéren, fellép a Jaffa Trió party-zenekar.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.