- hirdetés -

Az ULE Mezőhegyesen, a Rákóczi Mezőkovácsházán lép pályára.

Az esélyesség terhével

A 21. fordulót rendezik meg a Békés Vármegyei I. o. labdarúgó bajnokságban. A 42 ponttal rendelkező OMTK-ULE a 31 pontos Mezőhegyes vendége lesz szombaton délután. Az őszi mérkőzésen szeptember 6-án Mezőhegyesen 2-1-es orosházi győzelem született. November 4-én az ULE-Sportcentrumban ismét az Orosháza győzött, ezúttal 6:1 arányban.

Mezőhegyesi SE – OMTK-ULE (április 13., 16.30 óra, Mezőhegyes)

Ács Levente: Az Orosháza is azon csapatok közé tartozik aki több tényezőben is kimagaslik az osztályból, így bravúr kellene részünkről, már a pontszerzéshez is. Bodzáson egy félidőt játszottunk abban a felfogásban és minőségben, amit én várok a csapattól minden egyes hétvégén, ellenféltől függetlenül. Amennyiben eredményesek akarunk lenni az előttünk álló hétvégén, akkor ahhoz minden játékosom legjobb tudására szükségünk lesz, a mérkőzés első percétől az utolsóig.

Bordás Dániel: Szeretnénk a megkezdett úton haladni tovább és folytatni a győzelmi sorozatot. Nehéz mérkőzésre számítunk, a Mezőhegyes egy stabil, szervezett csapat, de ha játsszuk a játékunkat, jó esélyünk van a győzelemre.

A mérkőzés játékvezetője: Barta Tibor (Zsótér Róbert, Zahorecz Soma).

Nehéz mérkőzés előtt a Rákóczi

A 19. fordulóra kerül sor a Békés Vármegyei II/A labdarúgó bajnokságban. A 18 pontos OMTK-Rákóczi a pont nélküli Mezőkovácsházához látogat szombaton. Szeptember 30-án az orosházi mérkőzésen 5-2-es hazai győzelem született.

Mezőkovácsházi TE – OMTK-Rákóczi ( április 13., 16.30 óra, Mezőkovácsháza)

Bodzás Ádám: Sajnos az előző hetek nem a sikerekről szóltak a csapat életében, viszont az előző heti mérkőzésen már voltak előremutató jelek! Játékban méltó ellenfelei voltunk a bajnokság egyik élcsapatának. Ha jobban koncentrálunk a mérkőzés utolsó harmadában, akkor legalább egy pontot itthon tarthattunk volna! A hétvégén nagyon nehéz mérkőzésre számítok, mert nem „csak” az ellenféllel, hanem a pályájukkal is meg kell küzdenünk.

A mérkőzés játékvezetője: Stumf Márk (Kepka Roland, Csávás Szabolcs).

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.