- hirdetés -

A hétközi fárasztó kupameccs után az orosházi csapat teljesítette a minimális célt, elhozta a három pontot Gyomaendrődről.

A 20. fordulót rendezték meg a Békés Vármegyei I. o. labdarúgó bajnokságban. Az OMTK-ULE a Gyomaendrődhöz látogatott április 6-án. A bajnokság 3. helyén álló, 39 ponttal rendelkező Orosháza volt a mérkőzés esélyese a sereghajtó, 8 ponttal rendelkező hazaiakkal szemben. A papírforma érvénysült!

Gyomaendrődi FC – Orosházi MTK-ULE 0 – 2 (0 – 2)

Gyomaendrőd, 100 néző. Vezette: Tóth Imre (Brlás Zsolt, Mákos Gergő).

Gyomaendrőd: Soczó Sz. – Soczó Cs. (Kovács Zs.), Szikszai, Valach (Lénárt), Piss, Farkasinszki, Forgács, Kovács A., Pásztor, Molnár T., Gellért M. Edző: Karászi László.

Orosháza: Marunák – Rau, Szabó Á., Harangozó (Kasuba), Juhász, Burai, Babolek (Szarvas J.), Papp M. (Buzai), Darida, Ondrejó (Bónus), Miszlai. Vezetőedző: Bordás Dániel.

Gólszerzők: Juhász (24), Miszlai (39.).

Az Orosháza egy félidő alatt eldöntötte a mérkőzés sorsát. A két gól mellett több helyzet is kimaradt.

Karászi László: – Gratulálok a csapatnak a hozzáálláshoz! A négy alapember hiánya ellenére is felvettük a versenyt a sokkal jobb erőkből álló Orosházával.

Bordás Dániel: – Az egy hét alatt lejátszott három meccs bekorlátozta a mai meccsünket. Mindez a tompaságban és a helyzetkihasználásban mutatkozott meg leginkább, a minimális célunkat azonban teljesítettük: nyertünk és nem kaptunk gólt.

Az OMTK-ULE mai győzelmével és a Szarvas vereségével feljött a 2. helyre a tabellán. Az Orosháza április 13-án Mezőhegyesen lép pályára. A találkozó kezdési ideje: 16.30 óra.

fotó: OC archív

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.