- hirdetés -

Vasárnap kora délután a Rákóczi lép pályára az ULE-Sportközpontban, este az ULE női futsal csapata játszik az Eötvös-csarnokban.

Meglepetésben bízva

A 19. fordulót rendezik meg a Békés Vármegyei II/A bajnokságban. Az OMTK-Rákóczi a Dévaványát fogadja a mai napon.

OMTK-Rákóczi – Dévaványai SE (április 7., 14 óra, ULE-Sportközpont, Gyopárosi út 3.)

Nehéz találkozó vár a 12. helyen álló, 18 ponttal rendelkező OMTK-Rákóczi csapatára, mivel a 4. helyen levő, 29 pontos Dévaványát fogadják április 7-én. Vendégeket ösztönözheti az a tudat, ha győznek, akkor ismét a dobogó harmadik fokán találják magukat. A telepiek viszont a revans reményében lépnek pályára, ugyanis szeptember 23-án 7:0 arányú vereséget szenvedtek Dévaványán.

Bodzás Ádám, az OMTK-Rákóczi edzője: Nehéz mérkőzésre számítunk, mert a saját bőrünkön már tapasztalhattuk a Dévaványa erejét! Mindezek ellenére hazai pályán a pontszerzés az elsődleges cél!

A mérkőzés játékvezetője: Medovarszki János (Nemczov Márk, Baráth János).

A mérkőzésre a belépés ingyenes.

A visszavágás reményében

A 13. fordulót rendezik meg a hétvégén a női futsal NB II Keleti csoportjában. A 10 ponttal rendelkező, 5. helyen álló OMTK-ULE fogadja a 21 pontos, 4. helyezett Eger SE csapatát.

OMTK-ULE – Eger SE (április 7., 17.30 óra, Eötvös-csarnok)

A január 19-én lejátszott egri mérkőzésen a hazaiak 6:3 arányban nyertek, így van miért visszavágni.

Petri-Szabó Tünde Imola csapatkapitány: Nehéz meccsre számítok, lesz néhány hiányzónk. Az utóbbi időben a csapat jó formában van, lehet reális esélyünk a pontszerzésre! Utolsó hazai bajnoki a szezonban, szeretnénk eredményesen szerepelni!

A belépés a mérkőzésre ingyenes!

fotó: OC archív

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.