- hirdetés -

Három pontot hozott a nyuszi nagyszombaton az Orosháza számára.

A Békés Vármegyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 19. fordulóban a 3. helyen álló OMTK-ULE a 8. pozíciót elfoglaló Medgyesbodzást fogadta március 30-án.

Orosházi MTK-ULE – Medgyesbodzás SE 3 – 0 (1 – 0)

Orosháza, 220 néző. Vezette: Darius Leah (Adrian Bunaciu, Patrik Dehelean).

Orosháza: Marunák – Buzai, Szabó Á. (Harangozó), Kasuba, Juhász, Burai (Bánki-Horváth), Babolek (Halász), Papp M. (Rau), Darida, Bónus (Janicsek), Miszlai (Halász). Vezetőedző: Bordás Dániel.

Medgyesbodzás: Véha – Mazán, Túri (Novák), Nagy L., Varga V. (Lakatos), Dunai, Serbán, Bozsó (Kocsis Bá.), Zsuzsa, Kurta (Varga Z.), Szabó Sz. Edző: Mazán Zoltán.

Gólszerzők: Szabó Á. (33.), Miszlai (61.), Juhász (64.).

Az első félidőben nagy mezőnyfölényben játszott az Orosháza, de a jól tömörülő vendégek védőfalát egy kivételtől eltekintve nem tudták feltörni. A második játékrészben tovább folytatódott a kiszorítósdi, amiből további két gólt szerzett az OMTK-ULE. A vendégek néhány kontrával veszélyeztettek. A mai napon mindkét fél elégedetten távozott. A hazaiak a biztos három pontnak örülhettek, a vendégek pedig elkerülték a nagyobb arányú vereséget.

A gólok története: A 33. percben Darida ívelt szabadrúgása átszállt a védőkön, a hosszú oldalon érkező Szabó Ákos 8 méterről lőtt a hosszú sarokba, 1-0. A 61. percben Miszlai fejelt a hálóba, 2-0. A 64. percben Kasuba jobb oldali beadását Juhász fejelte a kapuba, 3-0.

Edzői nyilatkozatok:

Bordás Dániel: Nem jöttek olyan ütemben a gólok, mint egy hete, a Nagyszénás ellen. A párharcokat megnyertük, a helyzetkihasználásunk volt gyengébb. Gratulálok a csapatnak, maximálisan elégedett vagyok! Sok sikert kívánok a felnőtt csapatban a ma debütált, 16 éves Bánki-Horváth Gergelynek!

Mazán Zoltán: Az első félidőben maximálisan elégedett voltam a csapattal, jól védekeztünk, remek kontrákat vezettünk. A második játékrészben fejben is, fizikálisan is elfáradtunk. Kilencven perc alatt nem lehet a folyamatos presszinget és a hatvan beadást kivédekezni. Tisztességes eredményt értünk el, gratulálok az Orosházának!

Az OMTK-ULE április 3-án a Gyulai Termált fogadja a Mátrai stadionban a Békés Vármegyei Kupában. A találkozó kezdési ideje: 18 óra.

galéria: Bohus Krisztián

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.