- hirdetés -

Mindkét csapatunk hazai környezetben lép pályára március 9-én.

A Békés Vármegyei I. osztályban a 16. fordulót rendezik a hétvégén. A 2. helyezett, 33 pontos OMTK-ULE 1913 a 3. helyen álló, 32 ponttal rendelkező Szarvasi FC 1905 gárdáját fogadja március 9-én a gyopárosi sportcentrumban.

OMTK-ULE – Szarvasi FC (március 9., 15 óra, ULE-Sportcentrum)

Buza Barnabás szakmai vezető: Szinte a teljes keret a rendelkezésemre áll. Egyedül Huszár Gergő bajlódik sérüléssel, valamint Szabó Ákos eltiltását tölti. Az elmúlt heti békéscsabai döntetlennel a bajnoki álmaink minimálisra csökkentek. A 2. helyet – az nem kérdés – toronymagasan meg kell szereznünk, ezért szombaton a Szarvas ellen mindent meg kell tennünk. Olyan csapatot szeretnék a pályán látni, amely kombinatív játékkal, gólhelyzeteket kialakítva gólokat lő. Remélem, hogy mindenki „beleáll” a mérkőzésbe és győzelemmel mehetünk az esti ULE-bálba.

A mérkőzés játékvezetője: Sándor Gergő (Fekete Zoltán, Vozár Ákos).

A mérkőzésre a belépés díjtalan.

A Békés Vármegyei II/A csoport 14. fordulóját rendezik meg szombaton. A 10. helyen álló, 15 pontos OMTK-Rákóczi fogadja a 3. helyezett, 24 pontos Dobozi SE csapatát.

OMTK-Rákóczi – Dobozi SE (március 9., 12.30 óra, ULE-Sportcentrum)

Bodzás Ádám, a Rákóczi edzője: A csapat nagy részének már két hete elindult a tavaszi szezon az utánpótlás bajnokságokban, ezért bízom abban, hogy ez előnyt fog jelenteni számunkra. A felkészülés teljes egészében műfüvön zajlott, ami szintén segíthet abban, hogy jó eredményt érjünk el. A bajnokság nyitányán idegenben az utolsó pillanatban szerzett győztes gólt ellenfelünk, ami nagyon fájó emlék, remélem a fiúk segítenek feledtetni ezt a rossz élményt!

A mérkőzés játékvezetője: Fekete Zoltán (Vozár Ákos, Sándor Gergő).

A mérkőzésre a belépés ingyenes.

fotó: OC archív

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.