- hirdetés -

Üzleti megbeszélésnek, termékbemutatónak, céges továbbképzésnek, egyéb kapcsolatépítési és értékesítési célból szervezett találkozónak ad otthont az Orosháza belvárosában életre hívott modern kialakítású, akár egy-két órára is kibérelhető üzlethelyiség. (X)

„A bútoroktól a nagy sebességű wifiig, mindenről gondoskodunk, hogy Önnek csak vállalkozása fejlesztésére kelljen összpontosítania!” – Vallja a Pont Itt üzlethelyiség megálmodója, Szász Tamásné Zsanett. Mint elmondta, munkájából kifolyólag mintegy tizenöt éve áll kapcsolatban cégekkel, vállalkozókkal. A helyi igényekre alapozva mert egy nagyot álmodni, és Orosháza szívében kialakította az egyetlen órától akár többnapos időszakra is bérelhető tárgyalótermét, jövőbeli partneréül szolgálva kisebb vagy nagyobb vállalkozásoknak, cégeknek, üzletkötőknek, termékértékesítőknek. Úgy véli, az orosházi vállalkozók is megérdemlik a nagyvárosokra jellemző, újító szemléletű szolgáltatást.

A Széchenyi tér 3. szám alatti légkondicionált tér tréningeknek, tárgyalásoknak, workshopoknak, termékbemutatóknak, céges továbbképzéseknek, oktatási alkalmaknak, szakmai bemutatóknak, üzleti megbeszéléseknek ad otthont. A nagyképernyős okostelevízióval, írható mágnestáblával, nyolcfős tárgyalóasztallal felszerelt, innovatív módon egy előre egyeztetett számkombinációval nyíló terem professzionális és inspiráló környezetet nyújt az üzleti találkozókhoz. A bérleti díjon felül nincs semmilyen pluszköltség.

Szász Tamásnétól megtudtuk, a Pont Itt impozáns helyiségét a bérlő egyedi elképzelései alapján előkészítik, igény esetén kávéval, teával, egyéb bekészítéssel járulnak hozzá az üzleti találkozó eredményességéhez. Amennyiben csak egyszeri alkalomra, vagy időszakosan van szüksége a bérlőnek irodahelyiségre és nem áll módjában, illetve nincs szüksége állandó jelleggel irodát fenntartani, akkor az Orosházán kuriózumnak számító óradíjas, napidíjas tárgyalóbérlés költséghatékony és rugalmas megoldást jelent.

Bérlés és információ:
+36 30 201 5253
Orosháza, Széchenyi tér 3.
Pont Itt Orosháza Facebook

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.