- hirdetés -

Papp Norbert, aki már körülbelül 10 éve foglalkozik telefonjainkkal, most saját üzletet nyitott Orosházán a Rákóczi Ferenc út 16. szám alatt a postával szemben. (x)

Vannak dolgok, melyek egyszerűen nem jöhettek volna létre, ha nincs mögöttük igaz szenvedély. Erre a legjobb példa a NorbiPhone. Üzlete nyitását hosszú felkészülés és tanulás előzte meg. Az üzlet kialakítására is nagy figyelmet fordított, a piros-fehér magas fényű bútor, az ízlésesen berendezett polcok is arra következtetnek, hogy Norbert komolyan gondolja a beszélgetésünk során többször is elhangzott mottóját: A minőség a legjobb üzleti terv!

Miért pont az iPhone?

Ez a szerelem körülbelül 2009-ben kezdődött, amikor az akkori iPhone 3G mobilom elejtettem és összetört a kijelzője, a környéken senki nem tudta megcsinálni. Ezért rendeltem hozzá alkatrészt, majd megcsináltam magamnak. Nagyon megtetszett, ezért egyre többet foglalkoztatott a javítás. Először szűk ismertségi körben, később szájhagyomány útján terjedt el a városban, hogy precíz és megbízható vagyok. Akkoriban még saját magam tanultam, autodidakta módon, azóta pedig igyekszem minél több tudást beszerezni, tanfolyamokra járok jelenleg is. Munka után szombatonként és vasárnaponként Budapesten tartózkodom, ahol az iDevice iPhone és iPad szerviz tanfolyamára járok. Számomra minden egyes készülék javítása egy önálló epizód, legyen szó egy apróbb hibáról vagy egy „életmentő beavatkozásról”, minden tudásomat beleadva állok a feladat elé – mutatkozott be Papp Norbert.

Elmesélte, hogy a koronavírus miatt megszűnt munkaviszonya, ezt követően vágott bele saját vállalkozásába, kipróbálva, milyen az, amikor teljesen a maga ura lehet.
– A boltvezetői pozícióban eltöltött 5 évem során sok embernek elnyertem a bizalmát, mely még több vásárlót vonz maga után. Fontosnak tartom az üzlet megfelelő elhelyezkedése mellett a barátságos hangnemet és természetesen a megfelelő kiszolgálást. Itt érdemes megjegyezni, a bejárat mellett piktogram jelzi, hogy kisállatbarát bolt, így ha kiskedvencével érkezik a vásárló, nyugodtan bejöhet – tette hozzá.

Üzletében az új és használt mobiltelefonok mellett rengeteg tartozékot is megtalálhatunk, például telefonjainkhoz tokokat, adatkábeleket vagy akár vezeték nélküli fülhallgatókat, szelfi botokat, okosórákat, okos karkötőket, bluetooth hangszórókat. Érvényben van Linamar-os és Doherty-s dolgozói kedvezmény is, ez 10 százalékot jelent a kiegészítők árából.

A használt telefonok nagy része iPhone, melyek több fontos szempont alapján bevizsgált készülékek. A használt készülékekre három hónap, az új Huawei, Samsung, Xiaomi készülékek esetén egy-, tartozékok esetén szintén egyéves garanciát vállal.

Nagyjából mennyi időt vesz igénybe egy adott javítás?

A legtöbb egyértelmű hibát (kijelző törések, gombhibák, akku csere stb.) azonnal javítom. Például a legtöbb iPhone kijelzőt 30 percen belül. A készülékek problémamegoldása az ügyfelek előtt történik, amit akár végig is nézhetnek, ráadásul barátságos árakon dolgozom. A mai felgyorsult világban létfontosságú egy hibátlanul működő mobil, ezért sokan nem hagynak ott többnapos átfutási idővel javításra. „Ebben van az életem” – hallottam rengetegszer. Számomra a szavahihetőség és a bevállalt határidők tartása a legfontosabb szempont. Egy jó iPhone-szervizes szakemberre mindig szükség lesz, de legalábbis addig biztos, míg az Apple cég működik – folytatta mosolyogva Norbert.

– Amit én nem tudok megoldani, azt egy szerződött profi külső szervíz oldja meg, általában 24-72 órán belül. A végrehajtott javításokért három hónap garanciát vállal – sorolta.

Üzletében az első perctől is tudunk bankkártyával is fizetni. AZ egyszerűségre és a gyorsaságra törekszik a leginkább, korrekt árakkal párosítva.
– Nem probléma, ha egy autó ment át az iPhone-odon, ha javítható, rám számíthatsz! Gyorsaság és kényelem, amit minden Apple-tulajdonos nagyra értékel – tette hozzá Papp Norbert.

Nyitvatartás:
Hétköznap: 9:00-12:30 és 13:30-17:00
Szombat: 9:00-12:30

Facebook: https://www.facebook.com/NorbiPhone/
Instagram: https://www.instagram.com/norbiphone/

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.