- hirdetés -

A negyedik fordulót is sikerrel vette az orosházi csapat.

A Békés Vármegyei Kupa negyedik fordulójában lépett pályára február 24-én az OMTK-ULE a vármegyei III. osztályban szereplő Végegyházi SE otthonában. Buza Barnabás csapata a papírformának megfelelően hozta le a mérkőzést és várhatja a kupa következő fordulóját.

Végegyházi SE – OMTK-ULE 0 – 4 (0 – 3)

Végegyháza, 100 néző. Vezette: Hajdú Dávid (László István Sándor, Zahorecz Roland).

Végegyháza: Mező – Tóth S. (Kunos), Matuz, Jámbor, Borbás, Dócza, Multyán, Szakál, Balla, Balog A., Sipos. Edző: Bíró Tibor.

Orosháza: Bordás – Darida, Huszár (Fehér), Szabó Á. (Rau G.), Papp M., Ondrejó (Buzai), Juhász (Babolek), Szarvas, Harangozó, Halász (Bónus), Miszlai. Edző: Buza Barnabás.

Gólszerzők: Miszlai (4., 33.), Halász (28.), Bónus (60.)

A gyorsan szerzett Miszlai gól alaposan felborította a hazaiak taktikai tervét. Kénytelenek voltak kitámadni, ennek itták meg a levét. Az OMTK-ULE fél óra alatt „lerendezte” a mérkőzést.

Buza Barnabás: A csapat remek hozzáállással, gólra törően játszott. Ezzel a győzelemmel az országos táblára jutottunk, gratulálok a fiúknak!

Az OMTK-ULE március 1-jén bajnoki mérkőzést játszik Békéscsabán, az Előre II. vendégeként. A találkozó kezdési ideje: 18 óra.

archív fotó: Horváth Bence

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.