- hirdetés -

Lejátszotta hatodik edzőmeccsét az OMTK-ULE labdarúgó csapata.

Az NB III-as bajnokság 4. helyezett csapatát, a Hódmezővásárhelyi FC-t fogadta február 21-én este az OMTK-ULE.

OMTK-ULE – Hódmezővásárhelyi FC 1 – 3 (1 – 1)

Orosháza, 70 néző. Vezette: Barta Tibor.

OMTK-ULE: Bordás – Rau, Huszár, Szabó Á., Papp M., Darida, Bohus, Ondrejó, Juhász, Babolek, Halász. Játszott még: Deli, Buzai, Miszlai. Edző: Buza Barnabás.

HFC: Deczki – Orosz, Hunya, Molnár, Zámbori, Bordás, Dóra, Sipos, Gréczi, Rabecz V., Tóth P. Játszott még: Hegyes (kapus), Török, Mahler, Kónya, Hegedűs, Zana, Guth, Rabecz B. Edző: Antal Krisztián.

Élénk iramban kezdődött a mérkőzés, ami kitartott a lefújásig. Mindkét gárda a „finomhangolás” fázisában jár a felkészülés idején, „élesnek” tűnt mindkét csapat. A vendégek gyorsabb ritmusban járatták a labdát, amit a hazaiak lelkesedéssel pótoltak. Az első játékrészben az ULE eltüntette az osztálykülönbséget. A 35. percben Tóth P. két remek csel után közelről lőtt a hosszú sarokba, 0-1. A 42. percben egyenlített az Orosháza. Bónus lövése kijött a kapusról, az érkező Babolek közelről vágta a hálóba a labdát, 1-1. A második játékrészt magasabb sebességi fokozatban kezdte a vendég együttes. Ekkor már többször pattogott a hazaiak térfelén a labda. A 68. percben egy kényszerítő után Tóth P. lőtt a hosszú sarokba, 1-2. A mérkőzés derekán, a 87. percben Guth beadását követően Mahler tekert a hosszú sarokba, 1-3.

Buza Barnabás: Az egész mérkőzést nagy iramban játszottuk. Kevés helyzetet tudtunk kialakítani, ennek ellenére nagyon hasznos edzőmeccset játszottunk. Ez a mérkőzés nagyon rendben volt.

Antal Krisztián: Jó iramú mérkőzést tudtunk játszani egy igen jó ellenféllel szemben, akik között több NB-s szintű játékos szerepelt. A második játékrészben gyorsabb ritmusban próbáltunk futballozni. A gólok számát tekintve maradt némi hiányérzetem. Fontos, hogy győzelemmel és egészséges optimizmussal várjuk a tavaszi bajnoki folytatást.

Az OMTK-ULE február 24-én, 14.30 órakor Végegyházán lép pályára a Békés Vármegyei Kupa 4. fordulójában.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.