- hirdetés -

Gólgazdag mérkőzésen nyert a Szolnok az előkészületi mérkőzésen.

Buza Barnabás: „Sok gólt kapunk!”

Ötödik előkészületi mérkőzését játszotta le az OMTK-ULE csapata február 17-én. Ezúttal a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Szolnoki MÁV FC csapatát látta vendégül az orosházi csapat. Játszottak már egymással a felek magasabb szinten is, egykoron az NB II Keleti csoportjában tv-s meccset is.

OMTK-ULE 1913 – Szolnoki MÁV FC 3 – 4

Buza Barnabás edző beszámolója alapján az OMTK-ULE a Bordás, Kun Bence, Szabó Ákos, Buzai, Papp Máté, Darida, Ondrejó, Juhász, Bánki-Horváth, Miszlai, Babolek összeállításban lépett pályára. Csereként szóhoz jutott még Salka kapus, valamint Szarvas, Rau, Fehér, és Bónus Marcell. A fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen az orosházi találatokat Papp Máté, Babolek és Miszlai szerezték. – Nagyon szomorú, hogy ennyi gólt kapunk. Erre gyorsan megoldást kell találnunk, mert így komoly problémáink lehetnek a tavasz folyamán – nyilatkozta a szakember.

Az OMTK-ULE legközelebb február 21-én, szerdán 18.30 órakor az NB III-as Hódmezővásárhelyi FC csapatát látja vendégül.

Bodzás Ádám: „Bizakodva várom a folytatást!”

Az OMTK-Rákóczi a héten két felkészülési mérkőzést játszott.

Eredmények:
OMTK-Rákóczi – Kunszentmártoni TE 5-5
OMTK-Rákóczi – Medgyesbodzás SE 0-3

– Mindkét mérkőzésünket magasabb osztályban szereplő együttes ellen játszottuk és mindkét mérkőzés fontos szerepet töltött be a felkészülésünkben. Több U17-es játékos mutathatta meg, hogy mire lenne képes felnőttek között. Kivétel nélkül bizonyították, hogy helyük lesz a felnőtt labdarúgásban! Kunszentmárton ellen nagyon érett, jó játékkal sikerült döntetlent játszanunk úgy, hogy az utolsó 15 percben erőben fölé nőttünk az ellenfelünknek. A Medgyesbodzás ellen helyenként jól játszottunk, viszont több egyéni hiba miatt nem sikerült jó eredményt elérni. Ami pozitívum volt az utóbbi mérkőzésen az az, hogy itt is mi bírtuk jobban az utolsó 15 percet a magasabb osztályban szereplő felnőtt játékosokból álló csapat ellen. Összességében bizakodva várom a folytatást – értékelte a két mérkőzést Bodzás Ádám edző.

Az OMTK-Rákóczi a bajnoki nyitányig több felkészülési mérkőzést már nem játszik, mivel az U19 csapat február 25-én, 11 órakor bajnoki mérkőzésen fogadja a Battonyai TK csapatát.

fotók: Bohus Krisztián

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.