- hirdetés -

Az orosházi csapat nem mondott le a bajnoki címről, új játékosokkal frissíti a keretét.

Két új játékossal erősített az OMTK-ULE labdarúgó csapata. Juhász Jónás és Ondrejó Tamás is Hódmezővásárhelyről érkezett Orosházára. Mindkét játékost megkérdeztük céljairól, terveiről. A bemutatkozást Juhász Jónással kezdjük.

Mit lehet tudni Rólad?

– 27 éves vagyok, a Csongrád-Csanád vármegyei Apátfalván ismerkedtem meg a labdarúgás alapjaival. Makón töltöttem több évet, de játszottam fél szezont Méhkeréken, majd megfordultam Mórahalmon is. Az NB III-as Hódmezővásárhelyi FC csapatától érkeztem néhány hete Orosházára.

Hogy érzed magad az új környezetben?

– Jól érzem magam az új csapatomban, több régi-új csapattársammal játszhatok újra. Az első naptól kezdve úgy érzem, hogy befogadtak a társak. A középpályát igyekszem erősíteni akár nyolcas vagy tízes pozíciókban. Szeretném segíteni a kék-fehéreket minden téren. Előkészítésekkel, gólokkal vagy akár jó játékkal és mentalitással.

Juhász Jónás orosházi mezben (pirosban) (Fotó: Bohus Krisztián)

A Gyulai Termál FC nyolc ponttal vezeti a tabellát. Milyen célokat fogalmaztál meg a folytatásra a társakkal együtt?

– A legjobb az lenne, ha sikerülne megszerezni az első helyet. Nyilván tisztában vagyunk azzal, hogy nem a saját kezünkben van a sorsunk. Ha minden meccset meg tudnánk nyerni, akkor is szükségünk lenne némi szerencsére. Amíg meg nem húzzák a vonalat, küzdeni fogunk érte.

Az OMTK-ULE legközelebb február 17-én, 11 órakor a Szolnok csapatát fogadja felkészülési mérkőzésen.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.