- hirdetés -

Aki szeret olvasni, és odavan a romantikus történetekért annak érdemes kicsit jobban figyelnie Orosháza utcáin. Az egyik könyvkiadó hagyományaihoz hűen idén először rejt el köteteket ország-szerte. Budapest, Veszprém, Miskolc, Debrecen és Szeged mellett pedig Orosházán is találhatunk a Dream válogatás könyveiből.

Február 12-én indul az egyik híres kiadó könyvkereső játéka. Az olvasás szerelmeseinek egészen február 18-ig érdemes odafigyelni, hiszen egy szobor mellett, egy bokorban, egy fán, vagy a város egyéb ismert helyszínein most a Dream válogatás két ismert kötetét szerezhetik meg teljesen ingyen. A kiadó összesen 64 ajándékkönyvet rejtett el ország-szerte, ebből nem tudni pontosan mennyi lesz majd Orosházán. A két történet – a Sakk-matt és a Twisted Lies – több közösségi média oldalon is nagy hírnek örvendenek. Előbbi a sakk világába kalauzol bennünket egy fiatal lány életén keresztül, míg utóbbi, a Twisted Lies két olyan emberről szól, akik megfogadták, nem fognak többet szeretni.

A kincskeresés ma indul, érdemes tehát figyelni a Dream válogatás Facebook történeteiben megosztott apró kis segítséget, hol találkozhatunk a könyvekkel.

Kiemelt képünk illusztráció. (Fotó: Nagy Kristóf)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.