- hirdetés -

Lejátszotta ötödik előkészületi mérkőzését az OMTK-ULE labdarúgó csapata.

Január 20-án az ULE hazai környezetben szenvedett 4-2-es vereséget az Algyő csapatától. Január 24-én 5-1-re nyert Buza Barnabás csapata a Tiszaföldvár ellen. Január 27-én a Csongrád-Csanád vármegyei I. osztályban szereplő Tiszaszigetet győzték le 5-2-re az orosháziak. Február 7-én a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei NB III-as Martfű látogatott az ULE-Sportcentrumba és 4-1-re győzött. Február 10-én a szintén Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Törökszentmiklóst fogadta az orosházi csapat.

OMTK-ULE – Törökszentmiklósi FC 3-3 (2-1)

Orosháza, 30 néző. Vezette: György Sándor ( Jávorka Eliza, Lazanyecz M.)

Orosháza: Bordás – Szabó Á., Buzai, Rau, Papp M., Darida, Fehér, Ondrejó, Miszlai, Juhász, Babolek. Játszott még: Salka (kapus), Halász, Deli, Bónus, Szarvas, Kasik. Szakmai vezető: Buza Barnabás.

Törökszentmiklós: Kiss Z. – Mózer, Gusztafik, Héder A., Nagy G., Ágoston, Poczai, Héder R., Puporka, Lucza, Ladányi. Játszott még: Császár (kapus), Földi, Buru, Molnár, Bálint. Edző: Gergely Mátyás.

Gólszerzők: Babolek, Miszlai, Halász ill. Gusztafik, Ladányi, Poczai.

Gólgazdag mérkőzésen a Szolnok vármegyei I. osztály bajnokaspiránsa háromszor egyenlített, amihez súlyos egyéni hibák kellettek.

Hat gólt hozott az összecsapás (fotó: Bohus Krisztián)

Buza Barnabás: Nagyon tompán és enerváltan játszottunk ma. A helyzetek kidolgozásával és a kihasználással sem volt gond, sajnos ismét előjöttek az egyéni védelmi hibák. Lehet, hogy ilyenkor kell jönniük, de ez azért sok volt. A jövő héten már frissebbek lesznek a játékosok, ami remélhetően a játékban is megmutatkozik.

Gergely Mátyás: Jól szolgálta a felkészülést a mai mérkőzés.

Az OMTK-ULE február 17-én, 11 órakor a Szolnok csapatát fogadja az ULE-Sportcentrumban.

Miszlai (labdával) gólt szerzett a találkozón (fotó: Bohus Krisztián)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.