- hirdetés -

Reagált az Orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet vezetősége az interneten megjelenő híresztelésre. A közleményt változtatás nélkül tesszük közzé:

Önkormányzati képviselő terjeszti az álhíreket az orosházi kórházzal kapcsolatban!

Szimpla hazugság az a híresztelés, amit Szabó Ervin orosházi önkormányzati képviselő terjeszt Facebook oldalán, akinek állításával ellentétben nem szűnik meg március 1-től az Orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet Csecsemő- és Gyermekosztálya és Szülészet Nőgyógyászati Osztálya!

Különösen sérelmezzük, hogy Szabó Ervin az ügyben nem kereste meg a kórház vezetését, meg sem próbált hiteles információk birtokába jutni. Álhírek terjesztésével nemcsak a kisgyermekes szülőkben, a gyermekvállalás előtt álló édesanyákban és édesapákban kelt bizonytalanságot, hanem kórházunk nyugodt feladatellátását is megnehezíti. Csörögnek a telefonok, mi pedig folyamatosan cáfoljuk a képviselő úr által terjesztett hazugságokat!

Tisztelettel kérjük képviselő urat, hogy fejezze be kórházunk lejáratását és tevékenységével valóban intézményünk működését támogassa. A kórház nem politikai színpad!

Mi a gyógyításra esküdtünk fel, folyamatosan azért dolgozunk, hogy a hozzánk forduló betegek a lehető legjobb ellátásban részesüljenek.”

Az Orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet vezetősége

fotó: oroscafe archív

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.