- hirdetés -

Sorozatban játssza előkészületi mérkőzéseit az orosházi labdarúgó csapat.

Január 13-án az orosházi nagyszabású teremtornával hangolódott rá az azt követő nehéz napokra az OMTK-ULE labdarúgó csapata. Az igazi munka január 23-án kezdődött. Heti 4 edzéssel és edzőmeccsel készül az OMTK-ULE a tavaszi folytatásra.

Január 20-án az ULE hazai környezetben szenvedett 4-2-es vereséget az Algyő csapatától. Január 24-én villanyfényes mérkőzésen nyert 5-1-re az orosházi csapat a Tiszaföldvár ellen. Január 27-én ebédidőben mérkőzött meg az ULE a Csongrád-Csanád vármegyei I. osztályban szereplő Tiszaszigettel.

OMTK-ULE – Tiszasziget SE    5 – 2   (0 – 1)

Orosháza, műfüves pálya. 30 néző. Vezette: Tóth László.

OMTK-ULE: Bordás – Rau, Buzai, Szabó Ákos, Kun B., Deli, Juhász J., Bónus, Burai, Babolek, Bánki-H. Játszott még: Harangozó, Fehér, Kasik. Szakmai vezető: Buza Barnabás.

Tiszasziget: Kiss – Papp, Farkas, dr.Bálint, Tóth J., Skribek, Tóth R., Nagy, Prozlik, Dancsó, Szilágyi. Játszott még: Szabó, Drágity, Varga Z.,Balla, Varga G. Edző: Bány Tamás.

Kiegyenlített első félidő után a második játékrészben a széllel támogatott orosházi csapat a kapu előtt határozottabbnak bizonyult és Burai vezérletével magabiztos győzelmet aratott.

Gólszerzők: Burai (3), Buzai, Bánki-H. ill. dr.Bálint, Prozlik.

Burai Dávid háromszor volt eredményes a Tiszasziget ellen (Fotó: BT)

Buza Barnabás, szakmai vezető: Két hét kemény munka után már a harmadik mérkőzést játszottuk erős ellenféllel szemben. Erőállapotunk szemmel láthatóan meccsről meccsre javul, így a játék minősége is. Vannak hiányzóink, de előbb-utóbb mindenki felgyógyul.

Bány Tamás: A felkészülés harmadik hetében járunk. A terhelés részén éppen túl vagyunk, ami a második játékrészben fáradtság formájában ki is jött a csapaton. Inkább most legyünk fáradtak, mint két hét múlva a bajnokin!

A hátralevő edzőmeccsek

Február 7. 18.30 óra OMTK-ULE – Martfű
Február 10. 11 óra OMTK-ULE – Törökszentmiklós
Február 17. 11 óra OMTK-ULE – Szolnok
Február 21. 18.30 óra OMTK-ULE – Hódmezővásárhelyi LC

Győzött a Rákóczi

Az OMTK-Rákóczi január 27-én lejátszotta első felkészülési mérkőzését. OMTK-Rákóczi Csongrád 4 – 3. A Rákóczi további előkészületi mérkőzései: 02.07. Rákóczi – Kunszentmárton, 02.09. ULE U19 – Grosics, 02.24. Rákóczi Békésstentandrás 14:00 óra.

kiemelt fotó: Bohus Krisztián

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.