- hirdetés -

Január 28-án és január 29-én sztrájkolnak a Volánbusz sofőrjei. Mindez Orosházát is érintheti, amennyiben a buszvezetők nem veszik fel a munkát. A Volánbusz weboldalán részletesen tájékoztatnak, mely járatok maradnak ki várhatóan a munkabeszüntetés miatt.

Érdemes utazás előtt mindenkinek tájékozódni, amennyiben busszal tervezne indulni a mai, illetve holnapi napon. A Volánbusz sofőrjeinek sztrájkja az egyszerű bevásárlást, de akár a munkába jutást is megnehezítheti, amennyiben a járatok vezetői úgy döntenek, nem veszik fel a munkát. A volanbusz.hu oldalon részletesen tájékoztatnak, mely járatok maradhatnak ki a munkabeszüntetés miatt.

Január 28-án a helyközi közlekedésben a 15 óra 15 perckor Budapest Népligetről Orosházára, a 17 óra 10 perckor Orosházáról Budapest Népligetbe induló járatok várhatóan kimaradnak. Ugyanígy a Pécsről 14 óra 14 perckor Orosházára érkező busz sem közlekedik. Emellett délután a 16 órakor Tótkomlósra induló busz szintén nem indul majd a sztrájk miatt. A mai napon a sztrájk nem érinti a helyi járatokat.

A várhatóan kimaradó helyi járatok január 29-én (Forrás: volanbusz.hu)

Január 29-én már a hajnali óráktól számítani lehet a helyközi járatok kimaradására is. A 4 óra 50 perckor Orosházáról Budapestre indulóknak lehetséges, más megoldást kell majd választaniuk, amennyiben a sofőr nem veszi fel a munkát. A további kimaradó helyközi járatokról bővebben tájékozódhatnak a volanbusz.hu weboldalán. A listán több, Orosházát érintő autóbuszvonal is szerepel.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.