- hirdetés -

Magánlaksértés miatt emelt vádat az Orosházi Járási Ügyészség egy büntetett előéletű pusztaföldvári férfi ellen, aki hívatlanul, bicskával ment be egy lakásba. Az ügyészség vádiratában végrehajtandó börtönbüntetésre, közügyektől való eltiltásra tett indítványt.

Még tavaly augusztusban történt Orosházán, hogy egy férfi ittas állapotban tett „látogatást” féltestvére családjánál. A Pusztaföldváron élő lakos a hajnali szórakozás miatt nem akart haza menni, ezért úgy döntött, ott tölti az éjszakát rokonainál. A férfi augusztus 27-én hajnali fél háromkor a falon felmászott az első emeleti tömblakáshoz tartozó erkélyre és kopogott az ingatlanban lakó sógornőjének, hogy engedje be a lakásba – tájékozatott a Békés Vármegyei Főügyészség.

A nő ezután felszólította a férfit, hogy távozzon, különben rendőrt hív. A terhelt azonban a szoba ablakán lévő szúnyoghálót a nála lévő bicskával kivágta és bemászott a lakásba. Mikor a nő ezt észrevette, kiabálni kezdett és ismét távozásra szólította fel, azonban férfi rákiabált és figyelmen kívül hagyva a kérést a szobában alvó hat éves gyermek mellé feküdt és elaludt. A nő ezután értesítette a rendőrséget.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.