- hirdetés -

A Szarvasi út melletti árok partján húzódó bozótos irtását, ritkítását végzik a Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. munkatársai a napokban. A munkálatok miatt néhány méteren félpályára szűkül a forgalom.

Fokozott óvatosságra intik a gépjárművezetőket a Szarvasi út környékén. Az árok parton lévő bozót irtását, ritkítását végzik a Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. munkatársai. A következő napokban emiatt néhány méteren félpályára szűkül a forgalom.

A városüzem munkatársai a felüljáró felől haladnak a város irányába, ahová várhatóan – az időjárástól függően – a jövő hét közepén jutnak el, így ideiglenesen szükség lesz a jelzőlámpás forgalomirányításra. Ennek köszönhetően néhány perccel a menetidő is megnövekedhet az érintett szakaszon.

A Városüzem a Szarvasi úti tereprendezés mellett többek között a nád irtásával is foglalkozik a Gyopárosi tónál, valamint elvégezték a Huba utcai sövény ifjítását, amire a növények egészségének érdekében volt szükség – munkájuk nyomán hamarosan egy megerősödött, sűrű sövény húzódik majd a kerékpárút és az úttest között. 

Kiemelt kép: Kecskeméti Krisztina

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.