- hirdetés -

Több esetben is rendőri intézkedésre volt szükség a napokban Orosházán. Egy édesapa átengedte a traktor kormányát kilenc éves fiának, egy 29 éves férfi autót lopott, egy nő pedig ittasan vezetett és az árokba sodródott.

Orosházán a Jászai-Horváth utcában ellenőriztek a rendőrök egy traktort december 29-én, melyet egy kilenc éves fiú vezetett. A gyermek mellett édesapja is ott ült, aki megengedte fiának, hogy önállóan közlekedjen a hatalmas járművel. Az orosházi rendőrök végül járművezetés tiltott átengedése miatt indítottak büntetőeljárást a férfi ellen.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2023. december 29-én 19 óra körül arról, hogy ellopták a kocsiját, amit Orosházán, egy családi ház előtt parkolt le – írta a police.hu. Az autó nem volt lezárva, a kulcsot is benne hagyták. A járművet végül másnap éjszaka találták meg a Bartók Béla utcában. Az autóban ülő 29 éves férfi beismerte, hogy engedély nélkül hozta el a gépkocsit, majd azt is elárulta, hogy egy balesetet is okozott vele, amikor nekiütközött egy jelzőtáblának. Kiderült, a férfi nem is ülhetett volna volán mögé, ugyanis korábban a Szolnoki Járásbíróság eltiltotta a vezetéstől. Az Orosházi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett és járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség miatt indított eljárást ellene.

A harmadik eset, mely a napokban történt egy ittas vezetés miatti baleset. Egy nő annak ellenére ült a volán mögé, hogy alkoholt fogyasztott, majd a Szabó Dezső utcában letért az útról és árokba sodródott. A balesetben szerencsére senki nem sérült meg, ittas vezetés miatt azonban a rendőrök elvették a nő vezetői engedélyét és büntetőeljárást indítottak ellene.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.