- hirdetés -

Megkérdeztük rovatunkban sportolók válaszolnak fogadalmaikról, terveikről.

Petri-Szabó Tünde Imola, az OMTK-ULE női labdarúgó csapatának játékosa: Fogadalmat kifejezetten nem szoktam tenni. Hogy mit tervezek az új évre? Az utóbbi pár évem nagyon mozgalmasan telt, sok feladattal, így szeretnék 2024-ben egy picit lelassítani. Természetesen a foci továbbra is jelen lesz a mindennapjaimban. Januártól a munkám is Orosházához köt majd, szeretnék minél előbb beilleszkedni az új környezetbe és megfelelni az elvárásoknak.

Petri-Szabó Tünde Imola (OC archív)

Zanócz Noel, motokrossz-versenyző: Konkrét fogadalmat nem teszek. Leszerződtem a Fantic gyári csapatához. Célkitűzéseink a csapattal az Eb-dobogós hely, valamint megszeretném védeni olasz bajnoki címemet. Két hónapja már Olaszországban, Milánó közelében élek a csapatommal, teljes bedobással készülök a szezonra. Ami még lényeges változás, hogy 125 köbcentis motorral fogok versenyezni! Januári vizsgáim után utazok Szardínia szigetére, ahol az időjárás kedvező a felkészüléshez.

Zanócz Noel (OC archív)

Győri Szabolcs, az Orosházi Sakk Egyesület elnöke és sakkozója: Szilveszterkor nem szoktam újévi fogadalmat tenni. Az új évtől egészséget várok, az a legfontosabb. Ami az Orosházi Sakk Egyesületet illeti, eredményes szereplést a Nemzeti és a Békés Vármegyei Csapatbajnokságban. Szeretnénk 2024-ben is több sikeres versenyt rendezni. Fontos célunk még az új évben, hogy az ifjúsági sakkozást tovább erősítsük és növeljük a versenyzőink létszámát.

Győri Szabolcs (OC archív)

Furák-Szabovik Kirill, az Orosháza Úszó Egyesület sportolója: Nem szoktam újévi fogadalmakat tenni, hogy ne legyen mit megszegjek. Helyette inkább a kitűzött céljaimra koncentrálok. Szeretném megkapni a Magyarország jó tanuló jó sportolója díjat, ezért jó eredményeket várok magamtól az úszásban és a suliban is. Nem tudom, hogy megvalósul-e, de ha igen, akkor nagyon boldog leszek.

Furák-Szabovik Kirill (OC archív)

Harangozó Krisztián, az OMTK-ULE labdarúgója: Nagyon nehezen tudom betartani az ilyen jellegű fogadalmakat, így az utóbbi években fel is hagytam velük. Az idei évben rengeteg nagy változás történt az életemben, a legnagyobb a kis családunk bővülése. A 2024-es évem róla fog szólni. A fociban szeretnék egyre inkább az edzősködés felé orientálódni, de kiegészítő emberként segíteni a csapatot minden fronton. Bízom benne, hogy jövőre is megnyerjük a Békés vármegyei kupát, ha már a bajnoki címre csak matematikai esélyünk maradt.

Harangozó Krisztián (OC archív)

illusztráció: pixabay

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.