- hirdetés -

Idén is együtt bulizhatott, táncolhatott és számolhatott vissza városunk apraja-nagyja szilveszter éjszakáján az Árpád-kertben.

Sokan választották szilveszter éjjeli programnak a városi szilveszteri retró diszkót. Már a meghirdetett nyolc órás kezdésnél is szép számú érdeklődő volt jelen, hamarosan pedig már sokan táncoltak a DJ Kuky által válogatott retró zenékre a nagy sátorban. Jöttek egyedül, barátokkal, de sok család is érkezett, így együtt bulizott idősebb és fiatal, felnőtt és gyerek.

Az egyik megkérdezett azt mondta, azért választotta a városi bulit, mert nem akart egyedül a TV előtt ülve unatkozni, valaki pedig a gyerekek miatt jött, mert nagyon szeretnek táncolni, de egyébként is jobb közösségben tölteni az időt. Mint megtudtuk, az ilyenkor szokásosnak mondható újévi fogadalmak a legtöbbjüknél elmaradtak. Kinél azért, mert „úgysem tartom be”, mások pedig azt mondják: lesz, ahogy lesz, de a legtöbben optimistán tekintenek 2024-re.

A diszkós, DJ Kuky már ötödször szolgáltatja a zenét a szilveszteri bulin és mint mondja, szereti ezeket az alkalmakat.

– Ezeknek a buliknak különös feelingje van. Együtt bulizik a város apraja, nagyja. Viszonylag enyhe az idő, és olyan zenéket válogattam erre az estére, amiket mindenki ismer, így aztán a jó hangulat szinte garantálható. Örülök, hogy itt lehetek, hogy együtt lehetünk – teszi hozzá a hangulatfelelős, aki szintén nem tett újévi fogadalmat.

Szilveszterről lévén szó, ezen az éjszakán sem maradhatott ki az éjfél előtti visszaszámlálás, a himnusz közös eléneklése, és a sok-sok, egymásnak elmondott jókívánság. A szervező PMK és OROS-PROJEKT Kft. hatvan üveg ajándék pezsgővel készült az újév köszöntésére. A kitűnő hangulatú buli éjjel egyig tartott az Árpád kertben.

(A fotókat Nagy Kristóf készítette.)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.