- hirdetés -

Évek óta hagyomány a Zengő Alföld Orosházi KA életében, hogy segítsek nyújtsanak a Szikhát Kutyamenhely lakóinak. Idén pedig a jótékonysági listát a Viharsarki Állatőrség Alapítvány munkájának támogatásával is kiegészítik. A novemberi meccseket éppen ezért ingyen tekinthetik meg azok, akik állateledellel, egyéb szükséges eszközökkel érkeznek.

A hazai mérkőzésekre érkező szurkolók novemberben nem csak izgalmas kézilabda meccseket nézhetnek, hanem egy jó célt is támogathatnak. Bárki, aki állateledelt, tisztítószert, fertőtlenítőt, takarót, pokrócot, állatoknak való gyógykészítményt és egyéb szükséges eszközt hoz a november 12-i FTC U19, valamint a november 15-i Békéscsaba elleni Magyar Kupa találkozóra, az ingyen nézheti meg a meccset.

– Évek óta elkötelezett támogatói vagyunk a helyi állatvédők munkájának. Szurkolóink segítségével már rengeteg felajánlással tudtuk segíteni a Szikhát Kutyamenhelyen dolgozó emberek áldozatos tevékenységét. Idén is számítunk a drukkerek támogatására, ám ezúttal a Viharsarki Állatőrség Alapítvány munkáját is segíteni kívánjuk – írják az oroshazinkc.hu weboldalán.

A Szikhát Kutyamenhelyen már hosszú idő óta közel 200 árva kutyáról gondoskodnak, és a szám szinte alig csökken. Fő céljuk, hogy az ott élő ebeket örökbe tudják adni, illetve, hogy addig a pillanatig a lehető legjobb körülményeket tudják biztosítani az állatoknak. Emellett a Viharsarki Állatőrség Alapítvány munkájával azokon a házikedvenceken szeretne segíteni, melyeket nem megfelelő módon tartanak. Éppen ezért a novemberi hazai mérkőzések a jótékonyság jegyében folynak majd.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.