- hirdetés -

Sztojanov Molly az elmúlt hétvégén párjával együtt megmérette magát a PCA Remzső Ferenc Classic Emlékkupán. Az orosházi lány Wellness kategóriában nevezett, kedvese, Fekete László pedig Classic Testépítés kategóriában próbált szerencsét.

Molly felkészülten jelent meg, és számára is meglepő módon győzelmet aratott Wellness kategóriában. Bikini kategóriában is indult volna, de mint mesélte, a bírák, miután meglátták, tájékoztatták, hogy itt nem pontozzák, csak a nagyobb izomtömeget igénylő csoportban. A Wellness kategória első helyének megszerzésével lehetőséget kapott arra, hogy a többi kategórianyertessel együtt induljon az abszolút bajnoki címért. Elmondta, profi szintű versenyzőkkel kellett összemérnie felkészültségét, adottságait, köztük a negyedik helyet érdemelte ki. Párjának ezen a versenyen a ritka erős mezőnyben nem sikerült a dobogóra jutni.

Molly és László másnap részt vettek együtt a HBPF Magyarország által szervezett Krikó kupán is, ahol a fiatal lány a Sport Újonc és Sport Open kategóriában indult, és nagy örömére egy arany- és egy bronzérmet is sikerült megszereznie.

– A győzelemnek köszönhetően megmérethettem magam az abszolút bajnok választáson, ahol végül második lettem – mesélte Molly. – A párom Classic Testépítésben indult, és ebben a nagyon kemény mezőnyben is képes volt elhozni a bronzérmet, sőt a zsűri egyik különdíját is. Terveink között szerepel még két nemzetközi verseny, egy Olaszországban, egy pedig Franciaországban. Együtt készülünk június óta, nagyon izgalmas ez a folyamat. Engem személy szerint jobban érdekelt az, hogy mindezt együtt csináljuk végig, mint maga a verseny. Ha vége szezonnak, pihenünk egy évet, hogy jövőre még komolyabb fizikummal léphessünk színpadra.

Fotók: Sztojanov Molly gyűjteménye

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.